Tarih: 26 Ocak 2022

Hemşirelik Bölümünde Webinar

Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Turgut Özkan’ın açılış konuşması ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Seher Deniz Öztekin moderatörlüğünde ‘21. Yüzyıl Becerileri ve Hemşirelik Eğitimi’ başlıklı webinar 14 Ocak 2022’de gerçekleştirilmiştir.

Webinara çok değerli katılımcılarımız Prof. Dr. Gülseren Kocaman (HEPDAK Başkanı) ‘Hemşirelik Eğitiminin Bugünü ve Geleceği’, Prof. Dr. Sultan Taşçı ‘Geleceğin Becerileri ve Hemşirelik’, Doç. Dr. Emine Şenyuva ‘Hemşirelik Eğitimi Mezunlarını 21. Yüzyıl Becerilerine Hazırlayabiliyor mu?’ ve Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Öztürk Yıldırım ‘Hemşirelik Son Sınıf Öğrencilerinin 21. Yüzyıl Becerilerinin İşe Hazırlık Durumlarına Etkisi’ konu başlıklarıyla katılım gerçekleştirilmiştir.